Arbëreshët: 5 shekuj histori

posted in: Aktivitete | 0

Auditorium Santa Margherita – Venezia 25-26 MAJ, ora 16.00-19.45 kordinuan: Andi Tepelena, Andrea Bonifacio Marrin fjalin: – Salvatore Bugliaro, president i qendrës gjeneologjike arbëreshe) “Emigracioni i hershëm i shqiptarëve në Itali” – Adriana Ponte, prof. në gjuhe dhe letërsi të … Continued

Talea Balcan në koncert

posted in: Aktivitete | 0

I ftuar nderi Adnan Hozic (kitarrë dhe zë) ish bashkëpuntor i Goran Bregovic e shtunë 15 Nëntor 2003 ora 21.00, Qendra Sportive e Sacca Fisola, Giudecca-Venezia ACTV linja 41 ose 42, ndalesa Sacca Fisola. organizatorë Andi Tepelena, Andrea Bonifacio “Talea … Continued

Ekspozite e artit bashkekohor

posted in: Aktivitete | 0

Ekspozitë e artistëve të Akademisë të Arteve të Bukura të Venecias kuratorë A.Tepelena, Andrea Bonifacio ngritja e ekspozitës, Genti Bellova Teksi kritik i Diego Collovini Inagurimi i ekspozitës 12 nëntor 2003, ora 18.00, Arsenale(Giardini) -Venecia Marrin pjesë: Dritan Hyska(Shqipëri), Stefano … Continued

Ditë të filmit shqiptar

posted in: Aktivitete | 0

kordinuan: Andi Tepelena, Abaz Hoxha E martë, 11/11/2003 nga ora 19.30-22.30, Auditorium Santa Margherita Dimri i fundit me regji të Ibrahim Muca, Kristaq Mitro Përrallë nga e kaluara me regji të Dhimitër Anagnosti E mërkurë 12/11/2003 nga ora 19.30-22.30, Auditorium … Continued

1 2 3 4 5