Shqipëria: Tryezë e rrumbullakët e bankës “Carive”

posted in: Aktivitete | 0

Carive Bank

CASSA DI RISPARMIO DI VENEZIA SAN PAOLO në bashkëpunim me Sanpaolo IMI International organizon: SHQIPERIA: NJE VEND NE ZHVILLIM – prespektivat e zhvillimit të pellgut, nevoja e ndërrmarjeve për ti dhënë shtrirje ndërkombëtare proceseve prodhuese, shtimi i vëllimit tregtar me vendet e Europës së re, dhe niveli i rritjes së disa tregjeve të Europës Lindore shumë më tepër se sa mesatarja e BE.

Për Sanpaolo IMI Internazionale merr fjalën:

GIAN MARCO NICELLI Head of M&A and Strategic Alliances i cili do të paraqesë një panoramë të zhvillimit ekonomik dhe financiar në Shqipëri e në vecanti: përvojën e privatizimit në SEKTORET STRATEGJIKE

Në program: të enjten 30 qershor ora 11.00 në sallën e përfaqësisë – Cassa di Risparmio di Venezia – San Marco 4216 (Campo Manin)

Organizuar nga “Cassa di Risparmio di Venezia”

Në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore A.N.I.A

Leave a Reply