Aktivitete

Artivizëm

Më datë 10 Maj 2019, u inagurua tek Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana), ekspozita finale e projektit ARTIVIZËM, ku u ekspozuan punët e realizuara nga artistët bashkëhorë Alketa Ramaj, Romeo Kodra, Ergin Diver Santi... READ MORE

“EUnderground”

Në 30 vjetorin e rënies së Murit të Berlinit, më datë 26 Prill 2019, pranë Qendrës Rinore “TEN”, ART KONTAKT realizoi ekspozitën “EUnderground”Ekspozita “EUnderground” synoi të sjellë në vëmendje artistët e shtypur dhe... READ MORE

EUIMAGE: Imazhe dhe propaganda

EUIMAGE Imazhe dhe propaganda: stereotipet kombëtare në Europe nga Lufta e Parë Botërore deri në ditët e sotme. Më 29 Qershor, ora 19.00, tek Destil Tirana u prezantua projekti Euimage dhe u inaugurua... READ MORE