Videmocracy, youth exchange

posted in: Aktivitete | 0

Nga 22-30 Gusht 2019 u realizua në Dojran të Maqedonisë së Veriut aktiviteti i katërt i shkëmbimeve rinore në kuadër të projektit Videmocracy, me pjesëmarrjen e 43 të rinjve nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Serbia, Kosova, Bosnia dhe Hercegovina, Turqia … Continued

Artivizëm

posted in: Aktivitete | 0

Më datë 10 Maj 2019, u inagurua tek Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana), ekspozita finale e projektit ARTIVIZËM, ku u ekspozuan punët e realizuara nga artistët bashkëhorë Alketa Ramaj, Romeo Kodra, Ergin Diver Santi Zaloshnja, Sokol Peci, Ani Muraku, Jorgjia Kallo (Xhia Ka), Ajet … Continued

“EUnderground”

posted in: Aktivitete | 0

Në 30 vjetorin e rënies së Murit të Berlinit, më datë 26 Prill 2019, pranë Qendrës Rinore “TEN”, ART KONTAKT realizoi ekspozitën “EUnderground”Ekspozita “EUnderground” synoi të sjellë në vëmendje artistët e shtypur dhe lëvizjet kulturore nga Shqipëria dhe ish-vendet e … Continued

EUIMAGE: Imazhe dhe propaganda

posted in: Aktivitete | 0

EUIMAGE Imazhe dhe propaganda: stereotipet kombëtare në Europe nga Lufta e Parë Botërore deri në ditët e sotme. Më 29 Qershor, ora 19.00, tek Destil Tirana u prezantua projekti Euimage dhe u inaugurua ekspozita dedikuar këtij projekti. Projekti Europian EUIMAGE … Continued

Videmocracy, Durres

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 3-11 Prill, Durrës, u zhvilluan aktivitetet me pjesëmarrës të rinj nga Ballkani dhe Turqia në kuadër të projektit ‘Videmocracy’. Në sesionet informuese u trajtuan pjesëmarrja rinore, shkallët e pjesëmarrjes, të drejtat njerëzore dhe demokracia sipas Komisionit Evropian dhe … Continued

Videmocracy, Kick-Off

posted in: Aktivitete | 0

Nga 1-4 Shkurt 2019, në Durrës nisi projekti “Videmocracy”, projekt i cili financohet nga programi Erasmus Plus i Bashkimit Europian. Projekti ‘Videmokraci’ synon të rrisë rolin e të rinjve në proçeset vendimarrëse që i përkasin të tashmes dhe të ardhmes … Continued

Videmocracy-Tiranë

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 7-14 Qershor 2019, në Tiranë u zhvilluar aktiviteti i tretë në kuadër të projektit Videmocracy me pjesmarrjen e 28 të rinjve 2 trajnerëve, facilitorë, 1 reporter dhe stafi organizator. Trajnimi pati në fokus përdorimin e mjeteve multimediale të … Continued

Ali Pasha

posted in: Aktivitete | 0

www.alipasha.al Bazuar në ligjin për Turizmin dhe në modelet më të mira në rajon të zhvillimit të turizmit tematik ky projekt ide ka si qëllim të krijojë kushtet për krijimin e korridorit/itinearit kulturor turistik të Ali Pashë Tepelenës, bazuar në … Continued

Videmokraci

posted in: Aktivitete | 0

Projekti “VideMokraci”, është një instrument advokacie për promovimin/ndryshimin progresiv të vlerave të demokracisë lokale nëpërmjet artit. Në këtë proces pritet të kontribuojnë afërsisht 150 të rinj të moshës nga 16 deri në 23 vjeç të Qarkut Tiranë. Me një insta-film, … Continued

1 2 3 4 5