Prezantimi i librit te Maurizio Crema

posted in: Aktivitete | 0

Takim me letërsinë e udhëtimeve në kujdesin e Maurizio Crema Udhëtim në kufijtë e Perëndimit. Maurizio Crema rrëfen Shqipërinë ashtu sic është, të shtunën me 25 qershor, ora 18:00, tek Libraria “Rinascita” Viale S.Marco 29-34074 Monfalcone (GO). Maurizio Crema, gazetar, … Continued

Bienale e Venecias 2005

posted in: Aktivitete | 0

PAVIONI SHQIPTAR INAGURIMI E premte 10 Qershor 2005, ora 14.30 12 Qershor-6 Nëntor 2005 Riva dei Partigiani – Giardini, Venezia Komisionerë: Andi Tepelena, Cecilia Tirelli Artisti pjesëmarrës: Sislej Xhafa Zona “Kopshtet” e Bienales

Konference mbi poezine e re shqiptare-Revista Aleph

posted in: Aktivitete | 0

27 prill 2005, ora 17.30 Auditorium Santa Margherita-Venecia Kordinuan Andi Tepelena, Artan Filo Programi Alessandro Scarsella (kërkues shkencor) Hapja e punimeve Eldon Gjikaj (kritik letrar) Prezantimi i revistës Aleph Gentian Cocoli (poet/editor) Duke filluar nga lugina ime Parid Teferici (poet/piktor) … Continued

Promovim i librit “Ura dhe Kufij”

posted in: Aktivitete | 0

Predrag Matvejevic në Librarinë Mondadori- Venecia në kujdesin e Andrea Bonifacio Libraria Mondadori- Venecia Spazio Eventi (San Marco, 1345) E shtunë 2 prill 2005, ora 17.00 Në “Spazio Eventi-Libraria Mondadori” e Venecias (San Marco, 1345), do të mbahet një takim … Continued

Karnevale e Venecias

posted in: Aktivitete | 0

Koncert i Fanfara Tirana kordinoi Andi Tepelena E shtunë 5 shkurt në orë 19 në “Campo Santa Margherita” Me mbështetjen e Sektorit të Kulturës, Turizmit të Bashkisë së Venecias, Fondacionit EDS, Albatros Airways Falenderohet Ballkan World Music Management – www. … Continued

Konference mbi pasurine kulturore ne Ballkan

posted in: Aktivitete | 0

HISTORI, ARKITEKTURE, AMBIENT Kordinon Andrea Bonifacio Venecia, E martë 2 nëntor 2004 ora 15,00 Salla e Këshillit Bashkiak, Ca` Farsetti, Venezia Prezantim i librit: “Perasto: 300 vjet vetmi” Marrin fjalën autorët: Aleksandra KAPETANOVIC Expeditio Biljana GLIGORIC Expeditio Pas diskutimeve: Mali … Continued

Konferenca “Urë dhe Kufij”

posted in: Aktivitete | 0

Kordinuan Andrea Bonifacio, Andi Tepelena 20 Tetor 2004, ora 9.30 Ateneo Veneto, Aula Magna-San Marco, 1897 Venezia Foto imazh: Artan Shabani Programi Tiziana Agostini: Hapja e punimeve Marino Zorzi: Venecia, vendet, atdhetë Simonetta Pelusi: Libra dhe shtypshkronja në Venecia: një … Continued

1 2 3 4 5