Prezantim i projektit “Në krahët e luanit”

posted in: Aktivitete | 0

Ne krahet e luanit

Një udhëtim për të zbuluar kulturat

përfaqësuesi i Fondacionit EDS

z. Andi Tepelena

gazetari i “Il Gazzettino” të Venecias

z. Maurizio Crema

kanë kënaqësinë t`Ju ftojnë

Në konferencën e shtypit me rastin e pjesëmarrjes së Shqipërisë në projektin “NË KRAHËT E LUANIT – Një udhëtim për të zbuluar kulturat” që do të zhvillohet nga data 21 korrik -28 korrik 2006 në qytetet bregdetare të Shqipërisë.

E Premte 14 prill ora 12.00

Galeria Kombëtare e Arteve

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Marrin fjalën z. Andi Tepelena dhe z. Maurizio Crema

organizatorë të projektit “NË KRAHËT E LUANIT-Një udhëtim për të zbuluar kulturat”

Zyra e shtypit

Tel + 355 4 226003

Fax +355 4 233 975

www.albartgallery.org

Leave a Reply