EUnderground, eventi final

posted in: Aktivitete | 0

Një festival për Disidencën dhe Kulturën “Underground”. Më 19 Shtator 2019, në Budapest të Hungarisë, u zhvillua Festivali EUnderground. Ky aktivitet shënoi dhe mbylljen zyrtare të projektit EUnderground. Art Kontakt është partnere krahas organizataveLaternaMagica (lead partner) – HungarySocial Sciences Academy – PolandUniversity … Continued

Videmocracy, youth exchange

posted in: Aktivitete | 0

Nga 22-30 Gusht 2019 u realizua në Dojran të Maqedonisë së Veriut aktiviteti i katërt i shkëmbimeve rinore në kuadër të projektit Videmocracy, me pjesëmarrjen e 43 të rinjve nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Serbia, Kosova, Bosnia dhe Hercegovina, Turqia … Continued

Artivizëm

posted in: Aktivitete | 0

Më datë 10 Maj 2019, u inagurua tek Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana), ekspozita finale e projektit ARTIVIZËM, ku u ekspozuan punët e realizuara nga artistët bashkëhorë Alketa Ramaj, Romeo Kodra, Ergin Diver Santi Zaloshnja, Sokol Peci, Ani Muraku, Jorgjia Kallo (Xhia Ka), Ajet … Continued

“EUnderground”

posted in: Aktivitete | 0

Në 30 vjetorin e rënies së Murit të Berlinit, më datë 26 Prill 2019, pranë Qendrës Rinore “TEN”, ART KONTAKT realizoi ekspozitën “EUnderground”Ekspozita “EUnderground” synoi të sjellë në vëmendje artistët e shtypur dhe lëvizjet kulturore nga Shqipëria dhe ish-vendet e … Continued

EUIMAGE: Imazhe dhe propaganda

posted in: Aktivitete | 0

EUIMAGE Imazhe dhe propaganda: stereotipet kombëtare në Europe nga Lufta e Parë Botërore deri në ditët e sotme. Më 29 Qershor, ora 19.00, tek Destil Tirana u prezantua projekti Euimage dhe u inaugurua ekspozita dedikuar këtij projekti. Projekti Europian EUIMAGE … Continued

Videmocracy, Durres

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 3-11 Prill, Durrës, u zhvilluan aktivitetet me pjesëmarrës të rinj nga Ballkani dhe Turqia në kuadër të projektit ‘Videmocracy’. Në sesionet informuese u trajtuan pjesëmarrja rinore, shkallët e pjesëmarrjes, të drejtat njerëzore dhe demokracia sipas Komisionit Evropian dhe … Continued

Videmocracy, Kick-Off

posted in: Aktivitete | 0

Nga 1-4 Shkurt 2019, në Durrës nisi projekti “Videmocracy”, projekt i cili financohet nga programi Erasmus Plus i Bashkimit Europian. Projekti ‘Videmokraci’ synon të rrisë rolin e të rinjve në proçeset vendimarrëse që i përkasin të tashmes dhe të ardhmes … Continued

1 2 3 4 5