Videmocracy, Durres

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 3-11 Prill, Durrës, u zhvilluan aktivitetet me pjesëmarrës të rinj nga Ballkani dhe Turqia në kuadër të projektit ‘Videmocracy’. Në sesionet informuese u trajtuan pjesëmarrja rinore, shkallët e pjesëmarrjes, të drejtat njerëzore dhe demokracia sipas Komisionit Evropian dhe … Continued

Videmocracy, Kick-Off

posted in: Aktivitete | 0

Nga 1-4 Shkurt 2019, në Durrës nisi projekti “Videmocracy”, projekt i cili financohet nga programi Erasmus Plus i Bashkimit Europian. Projekti ‘Videmokraci’ synon të rrisë rolin e të rinjve në proçeset vendimarrëse që i përkasin të tashmes dhe të ardhmes … Continued

Videmocracy-Tiranë

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 7-14 Qershor 2019, në Tiranë u zhvilluar aktiviteti i tretë në kuadër të projektit Videmocracy me pjesmarrjen e 28 të rinjve 2 trajnerëve, facilitorë, 1 reporter dhe stafi organizator. Trajnimi pati në fokus përdorimin e mjeteve multimediale të … Continued

Ali Pasha

posted in: Aktivitete | 0

www.alipasha.al Bazuar në ligjin për Turizmin dhe në modelet më të mira në rajon të zhvillimit të turizmit tematik ky projekt ide ka si qëllim të krijojë kushtet për krijimin e korridorit/itinearit kulturor turistik të Ali Pashë Tepelenës, bazuar në … Continued

Videmokraci

posted in: Aktivitete | 0

Projekti “VideMokraci”, është një instrument advokacie për promovimin/ndryshimin progresiv të vlerave të demokracisë lokale nëpërmjet artit. Në këtë proces pritet të kontribuojnë afërsisht 150 të rinj të moshës nga 16 deri në 23 vjeç të Qarkut Tiranë. Me një insta-film, … Continued

Kufij të Brishtë

posted in: Aktivitete | 0

Kufij të Brishtë’ u zhvillua me rastin e 10 vjetorit të krijimit të ART KONTAKT, 2003-2013. Protagonistë të këtij eventi ishin artistë, kuratorë, miq të cilët kanë dhënë kontributin e tyre të çmuar në këto 10 vjet Art Kontakt. ‘Kontakt’ … Continued

Ditët e kulturës Japoneze

posted in: Aktivitete | 0

PROGRAMI: I “DITET E KULTURES JAPONEZE” NE TIRANE, 5-7 QERSHOR E MERKURE, 5 QERSHOR – “BALKAN CHAMBER ORCHESTRA” NE OREN 20.00 HOTEL TIRANA INTERNATIONAL, DHOMA AKERNIA   Balkan Chamber Orchestra Balkan Chamber Orchestra  është themeluar në vitin 2007 nga dirigjenti … Continued

1 2 3 4 5