Aktivitete

EUnderground, eventi final

Një festival për Disidencën dhe Kulturën “Underground”. Më 19 Shtator 2019, në Budapest të Hungarisë, u zhvillua Festivali EUnderground. Ky aktivitet shënoi dhe mbylljen zyrtare të projektit EUnderground. Art Kontakt është partnere krahas... READ MORE

Videmocracy, youth exchange

Nga 22-30 Gusht 2019 u realizua në Dojran të Maqedonisë së Veriut aktiviteti i katërt i shkëmbimeve rinore në kuadër të projektit Videmocracy, me pjesëmarrjen e 43 të rinjve nga Shqipëria, Maqedonia e... READ MORE

Artivizëm

Më datë 10 Maj 2019, u inagurua tek Tirana Ekspres (The alternative art space of Tirana), ekspozita finale e projektit ARTIVIZËM, ku u ekspozuan punët e realizuara nga artistët bashkëhorë Alketa Ramaj, Romeo Kodra, Ergin Diver Santi... READ MORE