Koncert rock me bateristin e “DEEP PURPLE”, IAN PAICE, & “Matt Filippini Band”

posted in: Aktivitete | 0

Koncert rock me bateristin legjendar të “DEEP PURPLE”, IAN PAICE, & “Matt Filippini Band” (Matt Filippini kitarë, Alessandro Del Vecchio tastierë, Nik Mazzucconi kitarë bass, Roberto Tiranti vokal)

band suport: Na` (Kosovë)

E Shtunë 12 Prill 2008, ora 20.30, Amfiteatër Kalvin

Në bashkëpunim me: Charl`s Enteitainment

Media Partner: Vizion Plus

Ora 16.00-17.00 në Akademinë e Arteve, Tiranë, u realizua drum clinic me Ian Paice ku bateristë dhe publiku i ftuar i drejtuan pyetje Ian Peisit rreth teknikës të baterisë dhe historisë DEEP PURPLE.

Leave a Reply