Videmocracy-Tiranë

posted in: Aktivitete | 0

Nga data 7-14 Qershor 2019, në Tiranë u zhvilluar aktiviteti i tretë në kuadër të projektit Videmocracy me pjesmarrjen e 28 të rinjve 2 trajnerëve, facilitorë, 1 reporter dhe stafi organizator. Trajnimi pati në fokus përdorimin e mjeteve multimediale të … Continued

Ali Pasha

posted in: Aktivitete | 0

www.alipasha.al Bazuar në ligjin për Turizmin dhe në modelet më të mira në rajon të zhvillimit të turizmit tematik ky projekt ide ka si qëllim të krijojë kushtet për krijimin e korridorit/itinearit kulturor turistik të Ali Pashë Tepelenës, bazuar në … Continued

Videmokraci

posted in: Aktivitete | 0

Projekti “VideMokraci”, është një instrument advokacie për promovimin/ndryshimin progresiv të vlerave të demokracisë lokale nëpërmjet artit. Në këtë proces pritet të kontribuojnë afërsisht 150 të rinj të moshës nga 16 deri në 23 vjeç të Qarkut Tiranë. Me një insta-film, … Continued

Koncert me grupin frymor Pelican212

posted in: Aktivitete | 0

Grupi frymor Pelican212, i njohur për publikun amerikan, luajti muzikë të mrekullueshme për publikun e Kryeqytetit tek vepra “Reja” (Galeria e Arteve), Tiranë.  

Debris Sounds

posted in: Aktivitete | 0

  Kjo performancë u realizua gjatë Art Kontakt Festival 2012, Porto Palermo DEBRIS SOUNDS Sound performancë me instrumenta muzikore dhe materiale të ricikluara Konceptuar nga Ermal Bezhani Në vijim të suksesit të disa performancave pop-up nëpër klube dhe galeri të … Continued

Rrënjët e Dizajnit Europian- Aktiviteti Final

posted in: Aktivitete | 0

“ Rrënjët e Dizajnit Europian” ka mbledhur dizainerit e rinj dhe ekspertet që kanë bashkëpunuar në këtë projekt. Gjatë ekspozitës do të ekspozohen produktet e tyre të realizuara gjatë workshopit të drejtuar nga ekspertët Arjela dhe Ardi Kule. Në një … Continued

Art Kontakt Festival 2014

posted in: Aktivitete | 0

Uncharted është një faktor i panjohur. Një rebus, të cilën përpiqemi t’a shpjegojmë logjikisht e racionalisht, duke respektuar saktësinë e proçeseve shkencore. Ashtu sikurse në veprën filozofiko vizuale “Arboretum” të David Byrne, ne orvatemi të ndërtojmë një hartë mendore të … Continued

KULTURA: FAKTOR ZHVILLIMI I EUROPËS

posted in: Aktivitete | 0

Prej datës 27-30 Maj në Lion të Francë-s, u zhvillua edicioni i 4-t i Forumit “European Lab” (www.europeanlab.com) me pjesëmarrjen e profesionistëve të kultures nga vendet anëtare të Bashkimit Europian dhe vendeve kandidate, ku nga Shqipëria mori pjesë Art Kontakt … Continued

Kufij të Brishtë

posted in: Aktivitete | 0

Kufij të Brishtë’ u zhvillua me rastin e 10 vjetorit të krijimit të ART KONTAKT, 2003-2013. Protagonistë të këtij eventi ishin artistë, kuratorë, miq të cilët kanë dhënë kontributin e tyre të çmuar në këto 10 vjet Art Kontakt. ‘Kontakt’ … Continued

1 2 3 4 5 6