Ekspozite e artit bashkekohor

posted in: Aktivitete | 0

Ekspozite e artit bashkekohor

Ekspozitë e artistëve të Akademisë të Arteve të Bukura të Venecias

kuratorë A.Tepelena, Andrea Bonifacio

ngritja e ekspozitës, Genti Bellova

Teksi kritik i Diego Collovini

Inagurimi i ekspozitës 12 nëntor 2003, ora 18.00, Arsenale(Giardini) -Venecia

Marrin pjesë: Dritan Hyska(Shqipëri), Stefano Popdimitrov (Bulgari), Igor Lukic (Kroaci), Veronica Van Der Bosch(Olanda), Silvia Meggiorin(Itali), Elie Abou(Liban), Primoz Bizjak(Slloveni), Tiziano Bilfoni(Hungari) të cilët do të paraqesin vepra dhe performig art.

Leave a Reply