Ekspozite personale e Artan Shabani

posted in: Aktivitete | 0

Artan Shabani

Titulli: Uji i Ballkanit në detin e Venecias

Ekspozitë personale e Artan Shabanit

kurator Andi Tepelena

Inagurimi

E shtunë ora 19.00, me performancën e “Duemosse”

Prezantim i Maria Luisa Trevisan

Nga 3-14 korrik 2004 – ora 10,00-12,30 dhe 15,00-19,00. E mbyllur të hënën

Palazzo delle Prigioni, Circlo Artistiko-Venezia, Castello 4209 – 30122

për informacion: tel 041/5225707 fax 041/5203065

Leave a Reply