Konference mbi pasurine kulturore ne Ballkan

posted in: Aktivitete | 0

Pasuria kulturore ne Ballkan

HISTORI, ARKITEKTURE, AMBIENT

Kordinon Andrea Bonifacio

Venecia, E martë 2 nëntor 2004 ora 15,00

Salla e Këshillit Bashkiak, Ca` Farsetti, Venezia

Prezantim i librit:

“Perasto: 300 vjet vetmi”

Marrin fjalën autorët:

Aleksandra KAPETANOVIC Expeditio

Biljana GLIGORIC Expeditio

Pas diskutimeve:

Mali i Zi dhe Venecia: një lidhje historike

Pasuria artistike, historike, ambientale, turistike-kulturore

Ndërhyrjet e:

-Domenico PATASSINI, IUAV Dipartmenti i Planifikimit

-Chiara FRISON Ca`Foscari,Master i Turizmit Kulturor i pellgut Mesdhetar

-Giampaolo RALLO Ca`Foscari-Egart, ekspert i Ministrisë së Ambientit

-Pietrangelo PETTENO` Marco Polo System Geie

In bashkëpunim me MARCO POLO SYSTEM GEIE, ONG EXPEDITIO

Nën Patronazhin e Rajonit Veneto dhe Qarku i Venecias

Leave a Reply