Promovim i librit “Ura dhe Kufij”

posted in: Aktivitete | 0

Ura dhe Kufij

Predrag Matvejevic në Librarinë Mondadori- Venecia

në kujdesin e Andrea Bonifacio

Libraria Mondadori- Venecia

Spazio Eventi (San Marco, 1345)

E shtunë 2 prill 2005, ora 17.00

Në “Spazio Eventi-Libraria Mondadori” e Venecias (San Marco, 1345), do të mbahet një takim me Predrag Matvejevic, gjatë së cilës do të prezantohet vëllimi i “Urë dhe Kufij”, Venezia, Editgraf, 2005 (në bashkëpunim me Marco Polo System dhe Co.S.Ma. Costruzioni).

Do të flitet edhe për ” l´altra Venezia”, (Venecia tjetër) libër me të cilën Matvejevic ka fituar cmimin “Strega” në 2003

Leave a Reply