Talea Balcan në koncert

posted in: Aktivitete | 0

Talea Balcan ne koncert

I ftuar nderi Adnan Hozic (kitarrë dhe zë) ish bashkëpuntor i Goran Bregovic

e shtunë 15 Nëntor 2003 ora 21.00, Qendra Sportive e Sacca Fisola, Giudecca-Venezia

ACTV linja 41 ose 42, ndalesa Sacca Fisola.

organizatorë Andi Tepelena, Andrea Bonifacio

“Talea Balkan është një projekt artistik i cili që nga 1999 përzien tinguj ballkanikë(Shqipëria, Bosnia Hercegovina, Rumani) dhe ato të traditave bandiste të Jugut të Italisë, të mbështetura nga teknika interpretuese xhaz. Në një kohë relativisht të shkurtër marrin pjesë në festivalet kombëtarë të world music dhe ka qenë e ftuar me entuziazëm nga rrethet e pavarura europiane”.

Koncerti zgjat rreth 100 minuta

Për të dëgjuar muzikën e grupit vizitoni http://www.fajtori.com/

htt://www.fajtori.com/albumi.php?al=Grupi_Talea_Ballkan

Leave a Reply